Iris Bendt-Hedal

 

Iris Bendt-Hedal We take you in Str. 100x100 cm Solgt Iris Bendt-Hedal Searching f a place in the sun Str. 150x120 cm Solgt Iris Bendt-Hedal Shelter II Str. 80x60 cm Solgt Iris Bendt-Hedal We settle for Less Str. 120x80 cm Solgt Iris Bendt-Hedal Rats Str. 60x60 cm Kr. 5.000 Iris Bendt-Hedal Fun ride for You and Me Str. 120x80 cm Solgt Iris Bendt-Hedal I Bear the Burden Str. 50x50 cm Solgt Iris Bendt-Hedal Den første dag i ørkenen Str. 80x60 cm Solgt Iris Bendt-Hedal A Child´s Play Str. 60x60 cm Solgt

Iris Bendt-Hedal
 

 

 
 

Iris Bendt-Hedal

født 1986


”Jeg er meget fascineret af de mørke sider i mennesket og livet, og dette kommer altid til udtryk i min kunst, enten i en meget direkte konfrontation eller i mere implicitte små stikpiller igennem detaljer i malerierne. Jeg Har altid været interesseret i den dobbelthed der er at finde i alle aspekter af mennesket og livet. Derfor startede jeg med at arbejde med spejlingerne, for at forsøge at sætte det på spidsen at der eksisterer to sider i stort set alt hvis man bare kigger dybere end på overfladen.

Jeg er senere begyndt at arbejde med mennesker i billederne, hvilket jeg kunne mærke jeg havde manglet og især fordi menneskets følelser er noget jeg bruger meget tid på og havde brug for at kunne formidle. Menneskerne er ikke virkelighedstro og lidt tegnefilmsagtige, hvilket er helt bevidst for at skabe en afstand som gør at man kan tage nogle store og dystre emner op og gøre dem lettere fordøjelige. Humoren er vigtig for mig, og det har disse malerier været med til at sætte større fokus på”.

Udvalgte udstillinger:

Gruppeudstilling Aarhus Art convention galleri Grisk, Aarhus: marts 2016.

Dobbelt Soloudstilling KbhKunst, København sammen med Brian Saaby: marts 2016.

Soloudstilling Djursland Galleri: oktober 2015.

Soloudstilling Væg Gallery, Aalborg: Maj/Juni 2015.

Gruppeudstilling Væg Gallery, Aalborg: December 2015.

Soloudstilling KbhKunst, København: September 2014.

Recent Posts

  1. Billede edit. Comments Off on Billede edit.
  2. Comments Off on
  3. INDRAMNING BILLEDER Comments Off on INDRAMNING BILLEDER
  4. OM GALLERIET Comments Off on OM GALLERIET